Blog

Fantastiske hagedekorasjonsideer med planter og blomster.

Fantastiske hagedekorasjonsideer med planter og blomster. # blomster # hage # dekoration # planter

Fantastiske hageideer! # hage #humor #crafts #diy #homedecor

Linda Vater: Garden Tour

Takker låven inn for kvelden. Dette er hagene våre hvor du finner noen fantastiske fotomuligheter, vår blåregn pergola, vedovner, fluktstoler og hagespill for å nevne noen #thetythebarnlaunton #weddingideas #barnweddings

Dette fantastiske prosjektet i Bellaire, MI, ble designet og installert av David Austin og Waterpaw Ponds of Northern Michigan. Denne fugleperspektivet er fra dekket til klientenes hjem med utsikt over Shanty Creek golfbane og denne bakgården. De ba om et hage med drama og ikke gress! De har det! Ring, sms eller send e-post til Waterpaw Ponds of Northern Michigan for din enestående vannfunksjon. Det beste med denne funksjonen er funksjonaliteten. Slå den av og på med fjernkontrollen.

Den stilige siden av blomster og grønnsaker som dyrkes sammen i en pottemaker. Vanligvis dyrket i et vakkert formelt arrangement av geometriske senger, en potager feirer foreningen til en skjærehage for friske blomster til huset, kulinariske og medisinske urter og grønnsaker. Disse finnes vanligvis i nærheten av bakdøren til huset, slik at kokken kan høste en hånd full av ferske råvarer til dagens rett. Det er en fin måte å vokse på når pollinatorene elsker blomstene og produktene trives.

En gangleggingsvei kan gi et attraktivt preg på landskapet ditt. Innbyrdes låsende baserpaneler gjør dette til et enkelt prosjekt. Vi viser deg hvordan du bygger den og gir deg ideer til å gjøre en enkel gangvei til belegningsstein til et samlingspunkt for friluftsliv.

MaritimeVintage.com for DIY bakgård hagedekor Prosjekter og veiledninger # Fugler # Kolibri #TinyBird #SmallBirds

Utendørs og interiørdesign # design #homedecor #homedecorideas #humor #creative

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close